195. Alles erop en eraan

28 april 2025 - Kos, Griekenland

Sinds vorige week hebben we ons 'overgeleverd' aan het all-inclusive concept. En ik moet zeggen: het bevalt me erg goed 😃.

195. Restaurant 195. Appartement 195. Zwembad  195. Strand

Deze vakantie staat in het teken van goed tot rust komen, want over twee maanden staat de Stelvio beklimming op de planning. Hier is geen huis of tuin waar ik van alles kan doen, dus deze 'verplichte' pauze is zeer goed voor me. 😉

En ja, als je dan ook nog kunt eten en drinken wat je maar wilt, hoeveel je maar wilt, wanneer je maar wilt, ... 😋

195. Dessert

Bewegen we dan helemaal niet deze vakantie? Ja zeker wel: van ons appartement naar het restaurant, naar het zwembad, naar de glijbanen, naar het strand, naar de cocktail bar! 😂

195. Cocktails

Maar .... geen vakantie zonder tweewieler! Al gaat deze fiets niet echt meer vooruit. 😁

195. Verroest

Vandaag ben ik met de jongens op pad gegaan en het 'alles erop en eraan' concept gold ook voor deze mountainbike tocht: we hebben een berg beklommen via steile off-road paden (nou ja, het waren meer wandelpaden met flink wat stenen en gaten 😅), weer terug naar beneden door een bos, vervolgens door Grieks uitziende dorpjes en daarna dwars door een weiland (ja, volgens Google maps was dit een weg 🤣) om tenslotte langs de zee weer terug bij het resort uit te komen.

195. Mountainbikes 195. Off-road 195. Zia 195. Uitzicht

Het was een avontuurlijke fietstocht, maar ben trots op de boys dat ze het allemaal hebben volbracht! 💪

1. Marcel:
    Hahaha..
    Heb je het zelf ook eens ervaren: volgens Google maps was dit een weg :-D

De foto's ziet er echt geweldig uit, om jaloers op te worden.
    Geniet nog even van de rust en het all-in concept.
    Bij thuiskomst zal de Stelvio planning van start gaan ;-)
  2. Peter:
    28 april 2025
    Inderdaad, de fietstocht van vandaag was een mooie start!! #zin in!
  3. John Smulders:
    Fijne vakantie Peter met je gezin. Gr John
  4. Peter:
    28 april 2025
    Dank je John. Ook al zit het er bijna op, we genieten nog met volle teugen! 😃
  5. Piet Sleegers:
    28 april 2025
    Goed bezig Peter! Nu wat lichamelijke reserves opbouwen die je straks kunt aanspreken bij de bedwinging van de Stelvio! Ik krijg er steeds meer vertrouwen in dat dit jou gaat lukken!
  6. Peter:
    28 april 2025
    Ha, ha, het zijn helaas niet echt gezonde reserves die ik hier opbouw. 🤪 Komende weken maar weer flink fietsen om deze kilo's weg te krijgen. 😅
  7. Jan-Willem:
    28 april 2025
    Lekker hoor genieten All-inclusive! Natuurlijk de sport er bij. Geniet van de rust!
  8. Peter:
    29 april 2025
    Thanks! Nog een dagje hier en daarna bij thuiskomst maar eens gaan kijken wanneer we uit eten gaan bij de Griek. 😂 😂
  9. Tante Hanne:
    ziet er heerlijk uit!!
  10. Peter:
    29 april 2025
    Zekers! Wie weet komen we hier ooit nog wel een keer 😊
  11. Michel De danschutter:
    14 mei 2025
    Vorig jaar ben ik ook naar Kos geweest; net als jij all-inclusive én op de mtb naar Zia. Heerlijk!
  12. Peter:
    14 mei 2025
    Ha, ha, geweldig! Gewoon dezelfde dingen gedaan. Ga je me nu ook vertellen dat je binnenkort de Stelvio gaat beklimmen? Kom ik je daar gewoon straks tegen 🤣