206. Eerder dan verwacht

23 juni 2025 - Geldrop, Nederland

De Rabobank is sinds dit jaar weer terug in de wielersport, onder andere als officiële partner van de ‘Team Visma | Lease a Bike’ wielerploeg.

En hierover kreeg ik eind april een mail: ik had de mogelijkheid om de limited edition van het Tour de France-shirt te bestellen. Er waren 1.500 plekken beschikbaar op het wielershirt waar je met je naam op kon komen te staan. Hoe cool is dat!

Het shirt heeft de naam 'The Swarm' gekregen. Zoals op de website mooi omschreven stond: “Net als een zwerm bijen die zijn kracht haalt uit collectieve focus en samenwerking, vormen onze renners en fans één geheel: The Swarm. Dit jaar kun jij daar letterlijk deel van uitmaken. Iedere renner draagt een uniek shirt met de naam van onze fans erop. Misschien sta jij straks wel op het shirt van Jonas Vingegaard, Matteo Jorgenson en Wout van Aert!

Het shirt zou eigenlijk pas rond 4 juli bezorgd worden, maar het mannetje van de bezorgdienst kwam dit weekend al langs!

Dus met trots presenteer ik u ‘The Swarm’:
206. Voorkant206. Achterkant

En ja, waar staat nu mijn inzending? Ik geef toe, het was een hele zoektocht. De namen worden op een gegeven moment zo klein dat ze eigenlijk onleesbaar zijn. De teleurstelling begon zich wel een beetje te manifesteren, maar na een nachtje slapen zag ik het dan toch staan: daar op de achterkant van onderen, bij de overgang van zwart naar geel……. inderdaad: Fiets ‘m d’r op! Ik wilde niet met mijn eigen naam op het shirt, maar wilde wel iets wat mij verbond aan het fietsen! En dat zijn natuurlijk nog steeds mijn “Fiets ‘m d’r op!”-fietsbuddies! 💪
206. Fiets 'm d'r op!

De Tour de France start dit jaar op 5 juli, maar mijn “Tour de Stelvio” begint morgen. En natuurlijk is het wielershirt al ingepakt! 😊

1. Cindy:
    23 juni 2025
    Succes! Dat shirt gaat er vast bij helpen.
  2. Peter:
    23 juni 2025
    Ja, als er maar geen zwerm bijen achter mij aan gaat fietsen (nou ja, ga ik misschien wel sneller 😂)
  3. Marcel:
    23 juni 2025
    Wat een vet gaaf t-shirt met een te gekke naam erop. Neem hem idd mee, misschien vragen mensen nog wel om je handtekening 🤪😉
  4. Peter:
    23 juni 2025
    Ha, ha, ja, wie weet. Misschien toch maar een pen in mijn rugzak stoppen 🤣
  5. Jan-Willem:
    23 juni 2025
    Als je langzaam genoeg rijdt hoef je niet eens stil te staan om die handtekening te zetten... en grote kans dat jij dan als eerste renner boven op de stelvio dat shirt draagt
  6. Peter:
    23 juni 2025
    Ha, ha, kans is heel groot dat ik niet zo snel omhoog ga, maar dat maakt niet. Als ik de top maar haal! 😁 En een foto met shirt bovenop de Stelvio is zeker mijn doel 😂