237. Dank u Sinterklaasje!

7 december 2025 - Geldrop, Nederland

Gisterenavond hebben we hier thuis Sinterklaas gevierd. Nu is er binnen het gezin niemand meer die nog echt in de goedheiligman geloofd, maar tegen een avondje cadeautjes uitpakken wordt natuurlijk geen nee gezegd! 😅
237. Sinterklaasavond

Het was weer een avond vol met hilarische spelletjes, opdrachten en leuke quiz vragen, waarbij het net als voorgaande jaren af en toe zoeken was naar de cadeautjes! 😂
237. Zak van Sinterklaas

En wat hoort er bij zo’n heerlijk avondje? Inderdaad: de bijbehorende lekkernijen!
237. Lekkernijen

En als je dan uiteindelijk al je gekregen chocolade bij elkaar legt (Sinterklaas was deze week ook op het werk langs geweest 😊) dan kan ik toch wel een maandje vooruit! 🙈
237. Chocolade

Had ‘SinterCaroline’ dan ook nog iets fietsgerelateerd in de zak gestopt? Ja, zeker! Ik kom er niet echt mee vooruit, maar mijn 1e memory board is vol en aangezien er komend jaar echt nog wel nieuwe fietsherinneringen bij zullen gaan komen heb ik een tweede bord gekregen:
237. Memory board 2
(en nee, het getal heeft geen enkele relatie met mijn leeftijd! 😉)

En wat zeggen we dan aan het eind van de avond  met z’n allen: Dank u Sinterklaasje! (waarom is het eigenlijk SinterklaasJE??? 😁)

1. Piet Sleegers:
    7 december 2025
    Laten we hopen dat de komende jaren deze traditie niet om zeep geholpen wordt ook al haken er velen af. Het is en blijft een mooi feest waarop een gezin/familie/vriendenclub bij elkaar komt en een gezellig samenzijn heeft.
  2. Peter:
    7 december 2025
    Ach, ik blijf in ieder geval nog gewoon voor SinterklaasJE spelen 😂😂
  3. Marcel:
    7 december 2025
    Zo te zien/lezen was het weer een mega gezellige avond. De traditie lekker erin houden en de komende maanden hoef je inderdaad zelf even niets te snoepen te kopen.....of je geeft gewoon een hoop weg 🤔😉
  4. Peter:
    7 december 2025
    Ha, ha, ik hoor hier een 'slachtoffer' die zich wel opoffert om mee te komen helpen om het allemaal 'weg te werken'! 😄😄
  5. Jan-Willem:
    7 december 2025
    Ik geloof niet dat het een maand duurt voor dat op is... zelfde als je gaat fietsen: ach nog een stukje meer...
  6. Peter:
    7 december 2025
    Je begint me te kennen! 🤣🤣 Of misschien nog wel beter: Je kent me!