264. Op veler verzoek

3 mei 2026 - Geldrop, Nederland

Er waren de afgelopen weken redelijk wat mensen die met het idee kwamen om mij de cijfers 5 en 0 te laten fietsen. 😊

De 0 is al in the pocket, want dat was de cirkel die ik begin april heb voltooid. Maar ja, dan moet er dus ook nog een 5 komen!

Maar waar en hoe dan?
Nou, eerst op zoek naar het onderste ‘cirkel’-gedeelte van de 5. Die vond ik uiteindelijk nog best wel dichtbij, want Eindhoven heeft daar een hele mooie binnenring voor.

Daarna het horizontale streepje bovenaan. Er zijn een aantal ‘liggende’ straten in het noorden van Eindhoven, dus dat kwam goed uit. Ze voldeden niet allemaal, want het moest natuurlijk wel in verhouding zijn met het ronde gedeelte.

De schuine verbinding was nog het meeste werk, want er is hiervoor helaas niet 1 rechte weg. Maar goed, met wat extra ‘links/rechts’ en wat ‘bochtenwerk’ kwam ik op de computer toch nog tot een aardig resultaat vond ik zelf:
264. Vijf Eindhoven

Op een mooie zonnige doordeweekse avond heb ik de route gefietst en zo ziet het er dan in werkelijkheid uit:
264. De 5 in werkelijkheid

En precies op het eindpunt waren ze net toevallig aan de weg aan het werk, dus dat was ook echt gelijk het eindpunt: 😅
264. Wegwerkzaamheden

Naast de 0 heb ik nu dus ook de 5, wat samen toch mooi ‘50’ maakt! 😉
264. Samen 50

1. Jan-Willem:
    Mooi!!!
  2. Peter:
    3 mei 2026
    Ja, ik ben ook wel tevreden met het eindresultaat. Op naar de volgende challenge! 😁
  3. Piet Sleegers:
    3 mei 2026
    Het was mooier geweest als niet de weg was opengebroken maar er het busje van het "Ijsboerke" had gestaan!
  4. Peter:
    3 mei 2026
    Ha, ha, dat was inderdaad nóg mooier geweest. Maar gelukkig lag er bij ons in de diepvries ook een ijsje op mij te wachten 😅
  5. Cindy:
    Haha, dat eindpunt 😅
  6. Peter:
    3 mei 2026
    Ja, ze hadden niet veel eerder aan de weg moeten werken. 😅😅
  7. Marcel:
    3 mei 2026
    Wat geweldig...gaaf gedaan weer meneer Vrijland!
    Op naar hetvolgende avontuur ;-)
  8. Peter:
    3 mei 2026
    Ik heb er nog een paar op de planning staan voordat ik Abraham ga zien 😁😁