218. Traktatie
23 augustus 2025 - Geldrop, Nederland
Misschien hebben jullie wel zin in een lekker cakeje, zoals bijvoorbeeld die Evy lang lang geleden had gemaakt voor haar verjaardag in 2012 (maar dan wel verse! π):
Of anders een stoere cakepop (voor de verjaardag van Lars in 2013; met alle credits naar Caroline π):
Nee, sorry, ik moet jullie helaas teleurstellen, het wordt toch echt iets anders.
Voor mijn 49e verjaardag trakteer ik jullie op β¦.. het Pieterpad! Want op en rond dit pad gaat het begin oktober allemaal plaatsvinden. Voor de mensen die hier nog nooit van gehoord hebben of het niet helemaal scherp meer hebben: het Pieterpad is de bekendste lange-afstands-wandelroute van Nederland en gaat van Pieterburen in Groningen naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht.
En ja, er is ook een fietsvariant: het Pieterfietspad! π
En natuurlijk ga ik jullie de komende weken veel meer vertellen over deze route en alle voorbereidingen. π
Ik heb er zin in!

Ten tweede, gaaf hoor. Het Pieterpad fietsen.
Lees binnenkort graag meer!
De verhalen komen eraan π
Leuke uitdaging weer.
En zekers! Zal er straks alles over vertellen π
En goed idee trouwens: stel dat ik vanwege een of andere reden de lekke band toch niet zelf gefixed krijg, dan wandel ik naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker π
Veel plezier en die taart houden we wel tegoed π. Groetjes
I will definitely tell you more about my new bike-adventure, at work and via this blog πͺπ
Na het lezen van je nieuwe verhaal gingen mijn gedachten al uit naar volgend jaar. Zou hij het overwegen om voor het ontmoeten van Abraham vanuit Geldrop naar Santiago de Compostella te fietsen??
Ik wil je niet op een idee brengen maar het kwam gewoon bij me op!!
Voor vandaag een hele fijne verjaardag!!
En ja, je begint me onderhand te kennen: volgend jaar (na 23 aug) of het jaar daarna (tot 23 aug) wil ik wel iets speciaals gaan doen. Maar wat dat weet ik nog niet. Dus kom maar op met die ideeΓ«n! π