219. Naamswijziging
26 augustus 2025 - Geldrop, Nederland
De meeste van jullie weten wel dat ik af en toe een levendige fantasie heb…..
En toen ik een tijdje geleden aan het Pieterpad dacht, kwam ik opeens op het geweldige idee om het dan voor 1 keer om te dopen tot Peterpad! 😂
(trouwens, mijn tweede voornaam is Pieter, dus de echte naam klopt eigenlijk gewoon! 😊)
En naar aanleiding van mijn vorige verhaal hadden trouwens ook anderen dit bedacht! 💪
Waaronder:
Maar gaandeweg is bovenstaande naam ook alweer gewijzigd: een week voordat ik naar de Stelvio ging zag ik Marcel nog en bracht het Pieterpad-idee weer een keer ter sprake. Blijkbaar was hij op dat moment zelf ook enthousiast geworden, want een paar dagen later stuurde hij me allerlei informatie over de route en had hij al een slaapplek in Pieterburen gevonden! 😅
Zoals het er nu naar uitziet gaat hij mij dus vergezellen tijdens dit nieuwe fietsavontuur! Top jongen!!
Onze voorbereidingen zijn al goed begonnen, inclusief de bijbehorende voorpret! 😁 (en hier en daar wat pijntjes. Maar ja, dat was te verwachten: we zijn natuurlijk ook niet meer de jongste! 🙈)
En nog even terugkomend op de naam: we noemen het vanaf nu dus gewoon het ‘Peter & Marcel’pad! 🤣
Jan-Willem:26 augustus 2025Kan je (stukken van) het pieterpad eigenlijk ook zwemmen? Doe jij dan met Marcel mee?
Peter:26 augustus 2025Uiteraard, dan doe ik de 'op zijn rug'slag 😂😂
Cindy:26 augustus 2025Gezellig samen weer een nieuwe uitdaging!
Peter:26 augustus 2025Zekers! Ik kijk er nu al naar uit!! 😁
Marcel:26 augustus 2025De pijntjes wat meer bij mij, dan bij jou...maar nog even (door)trainen en dan moet dat helemaal goed komen 😁😁
Peter:26 augustus 2025Daar heb ik alle vertrouwen in! 💪💪 En anders spring je maar achterop! 😂