187. Van stal

7 februari 2025 - Geldrop, Nederland

Mijn vorige verhaal sloot ik af met Limburg en de Ardennen voor het maken van de hoogtemeters. Nu kan ik daar niet elke dag naar toe (laat staan elke week), dus om toch wat krachtigere bovenbenen te kweken heb ik ook mijn ‘stalen ros’ maar weer van stal gehaald, oftewel mijn ‘binnen-fiets’:
187. Racefiets binnen 2020

Ook al is het onderhand een oud baasje, het is toch echt wel handig om zoiets binnen te hebben staan voor de regenachtige, modderige en/of gladde donkere dagen. Ik heb hem een grondige poetsbeurt gegeven, de bandjes opgepompt en de ketting gesmeerd. Hij gaat weer als een tierelier en doet precies waarvoor hij bedoeld is: fietsen zonder een meter vooruit te komen. 😂

Hij staat trouwens tegenwoordig wel op een andere plek in huis. Begin vorig jaar hadden we een ‘interne’ verhuizing: voor de jongens hebben we een game room gecreëerd (zodat ook de ouders beneden wat relaxter konden zitten 😉). Hierdoor moest ik wel mijn fietsplekje in die kamer opgeven, maar gelukkig is er altijd wel een ander plekje hier in huis te vinden. In eerste instantie leek het een ‘degradatie’, maar dat is toch niet het geval. Ik ben er zelfs op vooruit gegaan: waar ik eerst mijn Netflix serie op een laptop schermpje moest kijken heb ik nu een groter tv scherm voor mijn fiets staan.😁187. Racefiets binnen 2025

1. Marcel:
    7 februari 2025
    Gaaf hoor. Maar ga je zo nog wel buiten fietsen, of fietsend alle series op Netflix bekijken 🤪😉
    Mooie upgrade, geniet ervan tijdens de trainingen
  2. Peter:
    7 februari 2025
    Er is ook nog wel plek om jouw fiets ernaast te zetten. 😁😁
  3. Hans de Doelder:
    8 februari 2025
    Goed bezig zeg 😁
    Je brengt me op ideeën!
    Heb geloof ik nog 4 van die stalen rossen staan in een loods oa een van jou.
    Mocht je iemand weten? Is wel excl TV 😉
  4. Peter: