216. Effe wachte!
15 augustus 2025 - Geldrop, Nederland
Wat de longarts vorige week in ieder geval niet zei, is dat ik vanaf nu op de bank moet gaan zitten en niks meer mag ondernemen. Dus ja …….. ik vind dat het wel weer eens tijd wordt voor iets nieuws! 😅
Dit had ik natuurlijk al veel eerder bedacht en op dat moment had ik een verstandig besluit genomen (ja, ja! 😉): ik ga dit niet gelijk in augustus of september doen, zo snel na de Stelvio en de zomervakantie, maar ik neem iets langer de tijd om opnieuw de beentjes te gaan trainen en zitvlees te creëren.
Dus twee weken geleden ben ik weer met fietsen begonnen en ik moet zeggen: ik heb de smaak te pakken! 😁 Het is een unicum, maar deze week ben ik vier dagen naar het werk gefietst. Normaliter ben ik daar alleen op dinsdag en donderdag, maar vanwege sollicitatiegesprekken (nee, ik ben niet op zoek naar iets anders. Ik zat aan de andere kant van de tafel 😂) ben ik ook op de maandag en woensdag naar kantoor gegaan in plaats van achter een beeldscherm de sollicitanten te ‘ondervragen’. En ja, laten we nou net deze week tropische temperaturen hebben, dus met 34 graden heb ik een aantal goede trainingen achter de rug. Nu zal het hoogstwaarschijnlijk (zeg maar: “met zo goed als 100% zekerheid”) niet zo warm zijn op het moment dat ik aan het nieuwe avontuur begin, maar het luie zweet (als ik dat überhaupt heb) is er nu zeker wel uit!
Wat ik precies ga doen: nog even geduld! Ik houd jullie nog even in spanning ... nog ‘Effe wachte’! 🤣

Nog effe wachten.......Pizza!