232. Een bijzondere slaapplek

11 oktober 2025 - Sittard, Nederland

Naast het fietsen is het ook de 'vakantie' van de goedverzorgde ontbijten:
232. Ontbijt

Maar ja, hoe lekker ook elke ochtend, daarna moest er toch ook echt nog wel gefietst worden! 😁

Onderweg kwamen we langs allerlei mooie plekjes (alleen wel jammer dat Maria net op vakantie was 😂)
232. Maas232. Op vakantie  232. Broodje hagelslag

232. Wanssum  232. Ooievaars  232. Oranje velden

Gelukkig voer het pontje bij Grubbenvorst bijna elke 5 minuten, dus deze keer hebben we er niet naartoe hoeven sjeezen. 😅
232. Veerdienst Grubbenvorst

Na wederom een uitstapje naar Duitsland
232. Duitsland
kwamen we begin van de middag in Swalmen aan, waar we bij een Pieterpad trefpunt een lekkere loempia hebben gegeten.
232. Trefpunt Pieterpad  232. Loempia

Marcel had helaas wat last gekregen van zijn rechterknie en nam de verstandige beslissing om naar Roermond te fietsen en terug naar huis te treinen.

Ik heb op dat moment eerst nog een slaapplek gezocht, en als je dan in het katholieke Limburg bent en je gaat richting de St. Pietersberg, dan kun je toch niet anders dan overnachten bij de nonnen in het klooster in Sittard! 😊
232. Klooster Regina Carmeli  232. Overnachtingsplek 4

Voordat ik daar aankwam ben ik nog door het smalste stukje Nederland gefietst. Gelukkig ben ik niet zo breed 🤪
232. Smalste stukje Nederland

Met de 140 kilometer van vandaag heb ik nu totaal 545 km gefietst. Oftewel: morgen de laatste 55. 🤪Al is dat in Zuid Limburg wel met flink wat hoogtemeters. Dus dat wordt nog aanpoten geblazen! 😅

Zo, ben tot en met kaart 18 gekomen! Morgen nog de laatste 2!

1. Marcel:
    11 oktober 2025
    Hopelijk vandaag de laatste 2 kaarten....of laten de nonnen je niet gaan en zit je kamer op slot van de buitenkant ;-)
  2. Peter:
    11 oktober 2025
    Ha, ha, dan klim ik wel uit het raam (al zit ik nu wel op de 3e verdieping! 😅)
  3. Cindy:
    💪🏻👏🏻