260. Andere volgorde
22 april 2026 - Schoorl, Nederland
Deze week zijn we in de kop van Noord Holland, in het mooie Schoorl en omstreken. Even tot rust komen van het vele fietsen van de afgelopen weken. 😊
Maar zoals jullie wel al weten is stilzitten niet echt mijn ding, dus heb ik mijn (lange?) benen ook echt wel al gebruikt, zoals bijvoorbeeld vanochtend tijdens de vroege ochtendwandeling op het strand:

Of gisteren voor het beklimmen van de Klimduin:
Goed voor de kuitjes! 😁
En wat hoort er ook bij de kust, naast de duinen en het strand?
Inderdaad: de zee!
Dus ja ….. dan ook nog maar het water in!
Maar eerst nog even een ‘fotoshoot’ op het strand.
Want begin januari 2022 hadden we de volgende foto gemaakt na onze nieuwjaarsduik:
En zo zag het er vanmiddag uit (ja, ik heb nog steeds dezelfde zwembroek 😉):
Maar de afgelopen jaren zijn er een aantal van ons gegroeid, dus als we dezelfde foto nu op basis van lengte doen, dan krijg je toch echt een andere volgorde. Oftewel: ik ben helemaal van links naar rechts ‘gedegradeerd’! 😂
En toen was het moment aangebroken: ook al scheen de zon volop, het zeewater is in deze tijd van het jaar natuurlijk nog niet zo heel erg warm… zeg maar, het was lekker ‘fris’… euh zeg maar gerust, het was gewoon (ijs)koud!!
Maar ach, we waren geen mietjes! 😅
Voordat we de zee in gingen dacht ik dat ik wel een warme chocomelk nodig had om weer bij te komen, maar op het terras van de strandtent was het zo lekker warm dat ik toch voor iets anders ben gegaan:
En voordat er reacties komen over het ‘ijs’koud: inderdaad, op vakantie mag een ijsje natuurlijk niet ontbreken! 😊

En de jongens waren sneller het water in (maar dat had iets met ren-snelheid te maken 😂😂)