221. Carrière switch
6 september 2025 - Someren, Nederland
De laatste weken heb ik naast het fietsen ook nog wat andere (bal)sporten beoefend, waaronder:
En ik moet toegeven, de één ging wat ‘beterder’ dan de ander! 😂
Dus ja, nu rijst natuurlijk de vraag: is het tijd voor een andere ‘sportcarrière’? Zal ik mijn fiets aan de wilgen hangen en voor één van die andere sporten gaan? 🤔
Nee, toch maar even niet. Ik heb met veel plezier aan alle sporten deelgenomen, maar mijn hand-coördinatie heeft hier en daar toch echt nog wel wat verbetering nodig! 😅
Dus voor nu houd ik het gewoon nog effe bij mijn soepele benenwerk! 😊
Krijn:6 september 2025Knap, je hebt groot gelijk. Ik heb de leeftijd om het rustig aan te doen (met de hond wandelen en niet met vakantie te gaan). Ik ben een Zeeuw van geboorte en mijn devies is Juctor et Emergo (lukt het vandaag niet dan morgen).
Peter:6 september 2025Ha, ha, ik moet nog even voordat ik het rustig aan mag doen 😃😃
Jan-Willem:6 september 2025Ik ben wel benieuwd naar meer verhalen van alle balsport ervaringen hoor!
Peter:6 september 2025Misschien ooit een keer, eerst 'effe' dat Pieterpad fietsen. 😁
Marcel:7 september 2025Nou zit ik te twijfelen over een opmerking of sommige ballen niet veel te groot of zwaar voor je zijn, maar ik zal het niet doen 🤪😉
Peter:7 september 2025Nou, die golfballen waren nog net te doen!! 😂😂